Loading Events

Stavanger, Norway

  • This event has passed.

GO Run For Fun i BAMBLE OG STAVANGER! 

I år arrangeres GO Run For Fun også i Stavanger for aller første gang, i tillegg til arrangementet i Bamble som i år gjennomføres for fjerde år på rad.

Arrangementet i Stavanger torsdag 5. september 2019 samler barneskoleelever fra 4 skoler til fysisk aktivitet på og rundt Stavanger stadion. Arrangementet på Bunes stadion tirsdag 3. september 2019 vil inkludere alle 1100 elevene på barneskolene i Bamble.

Hvorfor løpe?

Løping er gøy, det er bra for selvtilliten og viktig for barnas helse og utvikling. Vi håper med arrangementet å bidra til at barn finner gleden i å løpe og være i fysisk aktivitet.

Våre løpsarrangementer oppmuntrer barn til å ta utfordringen med å gjennomføre et løp sammen med mange andre i samme alder. Samtidig har de det morsomt og får en god opplevelse.

Hva er GO Run For Fun?

INEOS GO Run For Fun er verdens største løpekampanje rettet mot barn i alderen 5 til 10 år, med et globalt nedslagsfelt rundt INEOS produksjonssteder.

INEOS har utviklet GO Run For Fun-konseptet sammen med The Great Run Company for å gjennomføre en mengde store og små løpsarrangementer i GO Run For Fun-konseptet verden rundt.

Kampanjen har så langt:

  • fått med seg mer enn 315.000 barn som har løpt
  • gjennomført over 300 arrangementer over hele Europa og deler av USA
  • inspirert over 100 idrettsambassadører til å delta, blant annet Colin Jackson, Daley Thompson, Tanni Grey-Thompson og Isabell Pedersen
  • fått mer enn 5000 frivillige til å hjelpe til med å oppmuntre barn til å løpe

Hvem står bak?

GO Run For Fun Foundation ble grunnlagt av INEOS. Styreleder i INEOS, Jim Ratcliffe, er selv en ivrig løper, og han har lagt et personlig engasjement i dette konseptet.

Kampanjen ble først lansert i Newham av OL-medaljør Colin Jackson og den britiske OL-deltakeren Perri Shakes-Drayton i september 2013.

Nova International, et ledende britisk selskap innen sportsbegivenheter, står for gjennomføringen sammen med de lokale INEOS-bedriftene.

Hvorfor Norge, Bamble og Stavanger?

I Norge opererer INEOS i Grenlandsområdet og i Stavanger. Som et selskap med fokus på områdene helse, miljø og sikkerhet, er det hyggelig å kunne styrke vårt engasjement gjennom dette tiltaket.

Ha en fin løpetur!

Stavanger, Norway
5th September 2019

Venue

Holbergs gate 70
Stavanger, Stavanger 4024 Norway

Details

Date:
5th September 2019
Time:
9:00 am - 12:30 pm