Norge
GO Run For Fun

GO Run For Fun kommer til Norge!

Kart

.

Vi er stolte av å kunne presentere det første GO Run For Fun løpet i Norge

Alle 1. til 4.-klassinger ved barneskolene i Bamble er invitert til arrangementet som avholdes på Bunes stadion på Stathelle i Bamble onsdag 14. september 2016. Nærmere 700 elever vil delta.

 

Tidsplan

08:30 - 09:05  Transport fra skole

08:45 - 09:15  Ankomst

09:45    Felles oppvarming

10:00  Samling og organisering på start

10:10  Start

10:45    Alle i mål

10:50  Felles nedvarming og avslutning

11:00  Returtransport starter

Hvorfor løpe?

Løping er enkelt, og barn liker å løpe. Løping er morsomt, det er bra for selvtilliten og viktig for barnas helse og utvikling. Det er ikke dyrt, og er grunnlaget for mange idrettsgrener. Når barn blir smittet av løpefeber tidlig nok er feberen kommet for å bli. Det former dem og gjør at de lettere lever et sunt og aktivt liv.
Våre løpsarrangementer oppmuntrer barn til å ta utfordringen med å gjennomføre et løp sammen med mange andre i samme alder. Samtidig har de det morsomt og får en god opplevelse.

Hva er GO Run For Fun?

GO Run For Fun Foundation har et veldig enkelt mål - å få så mange barn som mulig i en alder av 5-12 år med på godt organiserte og morsomme løpsarrangementer som går over en distanse på ca. to kilometer. GO Run For Fun er i dag det største løpsopplegget for barn i Storbritannia, og det er nå på full fart ut i resten av verden også. Hittil har mer enn 160.000 barn deltatt.

Hvem står bak?

GO Run For Fun Foundation ble grunnlagt av INEOS. Styreleder i INEOS, Jim Ratcliffe, er selv en ivrig løper, og han har lagt et personlig engasjement i dette konseptet.

Nova International, et ledende britisk selskap innen sportsbegivenheter, står for gjennomføringen sammen med de lokale INEOS-bedriftene.

Hvorfor Norge? Hvorfor Bamble?

I Norge opererer INEOS kun i Grenlandsområdet. Som et selskap med fokus på områdene helse, miljø og sikkerhet, er det hyggelig å kunne styrke vårt engasjement gjennom dette tiltaket.
Ha en fin løpetur!

Bamble kommune støtter arrangementet!

Norge1

Fysisk aktivitet gir læring

I Bambleskolen har vi fokus på fysisk aktivitet av den enkle grunn at det gir både bedre helse og økt læringsutbytte. Vi er allerede i gang med forberedelsene til høsten 2017s store satsting; Liv og røre – i samarbeid med Telemark fylkeskommune. Denne satsningen fokuserer på sunn og enkel mat, fysisk aktivitet og holdningsskapende arbeid med økt læringsutbytte som hovedmål.
Vi ønsker derfor INEOS sitt initiativ, GO Run For Fun, hjertelig velkommen som et tiltak inn vår satsning. At en stor bedrift i Bamble engasjerer seg i lokalmiljøet på denne måten er kun positivt, og vi håper at dette kan bli en tradisjon i årene som kommer.

Med vennlig hilsen
Trond Gausnes
Kommunalsjef skole og barnehage
Bamble kommune 

Samarbeid med bedrifter er viktig

Norge2

Bamble kommune er opptatt av folkehelsearbeid og det er alltid rom for å bli bedre. Ofte handler det om å få til godt samarbeid på tvers både internt i en kommune, men ikke minst med aktører på utsiden. Det at INEOS engasjerer seg i lokalmiljøet og inviterer alle elevene våre fra 1. til 4. klasse til mosjonsløpet GO Run For Fun, er udelt positivt. Som industrimann er jeg veldig klar over fokuset industrien har på helse, miljø og sikkerhet, og et slikt arrangement fremmer alle disse tre områdene. 

For elevene er jeg helt sikker på at det å treffe barn fra andre skoler er veldig hyggelig og kanskje skapes det noen nye vennskapsbånd.

GO Run For Fun vil være med på å bygge sunne holdninger til trening og kosthold, og i et folkehelseperspektiv applauderer jeg dette samarbeidet velkommen. Kan det i tillegg være med på å fremme mer læring i skolen, kan det ikke bli bedre.

Med sportslig hilsen
Hallgeir Kjeldal
Ordfører
Bamble kommune

 

 

Isabelle -Pedersen"Jeg er glad for å ha fått muligheten til å være en del av den norske utgaven av GO Run For Fun. Jeg synes det er så viktig at vi sammen finner nye måter å inspirere den nye generasjonen på og for å fremme helse og fysisk aktivitet blant barn. 
Jeg tror at det er gjennom fremtidsrettet  tenkning som "The Great Run Company" og INEOS står for at vi har sjansen til å ha en  positiv innflytelse på de som virkelig trenger det i Norge."

- Isabelle Pedersen

100m hekk

2016 OL i Rio - Nr. 3 i semifinale
2012 Europamester for U23
2010 Verdensmester for juniorer
2009 og 2011 Sølvmedalje i junior-EM
2009 Verdensmester for ungdom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donate